Last ned og syng!

Hos musikkentreprenørene kan du laste ned noter gratis og bruke i kor, solosang og allsang. Alt vi ber om er at du rapporterer til Tono ved bruk.

Tonen til min sang

Her finner du noter på arrene som ble brukt under innspillingen av Tonen til min sang, samt noen sanger til.


Barnekor

Her finner du flere sanger for barnekor, familiekor og for barnesolister. Men du finner også

barnesanger som best best synges av voksne. F.eks. påskemusikalen "Lys, lys levende".


Jubilo  

Jubilo barnekor er et kor i Kristiansand Firkirke som i årenes løp har gitt ut hele fem CDer. Her finner

du noen avsangene.


Keltisk  

Da Kristina Jølstad Moi i år 2000 ga ut CDen "Sanger fra vest" ble det presentert en helt ny sangskatt for norsk kirkeliv. Her finner du sangene fra alle hennes CDer og etterhvert vil en del annet også dukke opp.


Kor de Ville  

Fra 1992 og frem til 1998 ga Kor de Ville ut fire CDer og en single. Her finner du notene!


Kristina Jølstad Moi  

Kristina Jølstad Moi har vært en allsidig artist. Her finner du hennes sanger fra det keltiske repertoaret, men også fra hennes seneste album "Uendelige favn" som inneholder nye salmer skrevet av Eyvind Skeie og Jon Kleveland.


Lys, lys levende - en påskemusikal  

"Lys, lys levende" er en påskemusikal for barn og voksne sammen. Her er firestemmige satser for blandet kor, sanger for barnekor og for store og små solister. SOm skapt for et familiekor!


Mannskor  

Vestergabet er et mannskor som har en svært variert reportoar.  Her finner du bl.a. notene fra CDen "Coming home", "Med Slips" og "Mot nye høyder"


Smak av liv

Koret Frikor spilte i 2002 inn CDen "Smak av liv", et album med 12 sanger med utgangspunkt i Bossa nova og Samba, mao Brasiliansk.


Sørlandsviser

Musikkentreprenørene er stolte over å presentere en rekke noter som veldug gjerna kan gå under tittelen "Sørlandsviser" Her finner du bl.a notene fra albumet "Sør i skjærene" som inneholder tekster av Gabriel Scott og musikk av Jon Kleveland.