(placeholder)

I september i 2014 startet Kristina Jølstad Moi innspillingen av sin nye CD ”Uendelige favn”. Et album med nye salmer av Eyvind Skeie og Jon Kleveland. 21. november lanserer albumet.21. november lanseres Kristina Jølstad Mois nye CD ”Uendelige favn”. På albumet presenterer Kristina 13 nye sanger av Eyvind Skeie og Jon Kleveland.


UENDELIGE FAVN

Musikalsk sett har Kristina Jølstad Moi vært i et slags ”keltisk” rom med folkemusikk fra Irland og Skottland.


Det keltisk-religiøse rom er stort og mangfoldig. Det oppleves derfor som å være i kjent terreng når Kristina nå presenterer bare nyskrevne salmer på sin CD ”Uendelige favn”.


Innspillingen ble flyttet ut av studio og lagt til det gamle Betania bedehus i Spind i Farsund. I løpet av noen dager ble musikken spilt inn i idylliske omgivelser i rammen av vakkert sensommervær. Ved å gjøre innspillingene på slike autentiske steder får man som regel også en helt spesiell atmosfære på produktet – så også denne gang.


Jon Kleveland har skrevet musikken og produsert innspillingen.

- Å jobbe med Eyvind Skeies tekster har vært et privilegium fra første stavelse, forteller han.

- For det første er Eyvinds språk veldig musikalsk. Å sette musikk til hans ord kommer nesten av seg selv, forklarer komponisten.

- Men det har vært en stor utfordring å gjenspeile dybdene i hans salmer i det musikalske. Jeg håper jeg har lykkes. Jeg er i alle fall veldig stolt av resultatet!


Kristina Jølstad Mois nye CD handler i stor grad om trøst og håp.

- ”Uendelige favn” er en tittel som beskriver albumets innhold ganske godt, forteller Kristina.

- I Guds favn er uendelig kjærlighet, trøst og håp!


MUSIKERE

Musikerne på CDen er: Torbjørn Alfsen, gitar - Rolf Kristensen, gitar, - Per Erik Olsen, bass - Kjell Åge Stoveland, bratsj – Jango Nilsen, trommer – Jon Kleveland, keyboards. Det er Roald Råsberg som har spilt inn sangene og mixet produksjonen i Sanden Studio i Kristiansand. Jon Kleveland er albumets produsent.


CDen kan kjøpes her: musikkentreprenørene

CDen kan også lastes ned via Itunes, og streames her.


Nye salmer fra

Kristina Jølstad Moi

Fotografmester Belinda Bjørnestad Egeland, Atelier Belinda