(placeholder)

Pilegrimsmesse

for kor, solist og menighet

Pilegrimsmessen "Alle mine veier" ble fremført i Røldal stavkirke 2 juli under pilegrimstevnet 2016

Kristiansand frikirkes kammerkor og Kristina Jølstad Moi har gitt ut en nyskrevet pilegrimsmesse. Messen heter "Alle mine veier" og er skrevet av Anne Kristin Aasmundtveit og Jon Kleveland. Nå er messen klar på CD og på noter.

2. juli 2016 ble pilegrimsmessen "Alle mine veier" fremført i Røldal stavkirke i forbindelse med årets Røldalstevne og som avslutning på pilegrimsvandringen fra Hovden.

Vårt Land skrev om CDen:

"Alle min veier" er god næringsrik kost på pilegrimsvandringer både i naturen og i hjertet.

Sangene fungerer både som niste og kompass, enten det er snakk om konkrete vandringer i naturen, eller det er snakk om en indre reise, som kan foretas uansett fysiske forutsetninger.

Pilegrimsmessen "Alle mine veier" er skrevet av Anne Kristin Aasmundtveit og Jon Kleveland, og fremføres på musikkentreprenørenes ny CD av Kristiansand Frikirkes kammerkor og Kristina Jølstad Moi.


Messen er skrevet for kor, solist og liturg, og nå er notene klar for salg sammen med CDen. Noteheftet inneholder også hele det liturgiske opplegget for messen, samt forskjellige forslag til gjennomføring. Det er heller ikke nødvendig å bruke hele messen, men å ta utdrag fra den for å tilpasse den det lokale opplegget.


Korets dirigent og musikalske leder er Bodil Kvernenes Nørsett.

Musikerne på CDen er:

Runar Nørsett, pno

Torbjørn Alfsen: gitar

Per Erik Olsen: bass

Rolf Wam Fjell: trommer

Jon Kleveland: orgel


Teknikker: Roald Råsberg. han har også mixet CDen i Sanden Studio, der CDen er spilt inn.


CDen koster 169,- og noteheftene selges for 199,-

Spesialpriser ved kjøp av korpakker.


Bestill CD og noter her.

nettbutikk