(placeholder)

Stemningsfull jazz fra sør

MiTri

Realsekonserten ble holdt i Frelserens kirke i Farsund 7. juni 2016.

Trioen MiTri har adresse Farsund. Ensemblet består av Sigurd Olsen på trompet, Anne Louise Kaalsatd på vokal og Øystein Tønnessen på piano. For anledningen er Knut Djupsal hyret inn som bassist.

D´æ sånn d æ, er MiTri´s andre album. Anne Loise Kaalstad har skrevet alle tekstene på CDen, mens hun deler konposisjonsoppgaven med Øystein Tønnessen. Tekstene er på dialekt, og det skaper en ekstra dimensjon på prosjektet - nærhet og autensitet.

Avisen Liste 24 roser platen:

Både Tønnessen og Kaalstad viser at de er solide komponister som lager musikk som både fenger og får fram følelser. Det hele blir perfekt med arrangementer av Tønnessen og Olsen som tydeligvis snakker samme språk. Dette er ei plate som burde falle i smak for mange. Den ene perlen etter den andre kommer smygende ut av høytalerne. Det oser kvalitet og følelser lang vei av dette! plata vil bli å finne på de fleste streamingtjenester, men denne plata fortjener å stå i hylla hjemme og bli tatt fram titt og ofte!

Gratulerer med et album det står stor respekt av!

Albumet er spilt inn i Sanden Studio, og coveret, som er et kunstverk i seg selv, er laget av Belinda Bjørnestad Egeland.

MITri presenterer stemningsfull jazz fra sørlandet